25.10.06

Πρωτοβουλίες νέων Λαγκαδινών

Το τελευταίο διάστημα γίνονται συζητήσεις και επαφές με φίλους πατριώτες και νέους που αγαπάνε τα Λαγκάδια. Η αγάπη αυτή εκφράζεται από την ανάγκη για τη δημιουργία δραστηριοτήτων και την ανάληψη πρωτοβουλιών που πρώτα απ' όλα θα έχουν στόχο την ομαδική δράση στον τόπο καταγωγής μας σε θέματα που ενδιαφέρουν τη νεολαία και θα συμβάλουν στην αναζωογόνηση της περιοχής.
Οι δράσεις της νεολαίας μπορούν να περιλαμβάνουν ένα ευρύ πλέγμα ενεργειών. Πριν από 20 ημέρες περίπου είχε γίνει μια πρώτη ανοικτή συνάντηση για ευρύτερη γνωστοποίηση αυτού του σχεδιασμού η οποία, λόγω της προσέλευσης και της κινητικότητας που επέδειξαν οι συμπατριώτες μας, είναι πολύ ενθαρρυντική και αποτελεί το έναυσμα για δυναμική παρουσία αυτού του νέου σε ηλικία κοινού σε δραστηριότητες που θα αφορούν στα Λαγκάδια.
Σήμερα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση ολιγομελούς ομάδας που αποτελείται από άτομα που παραβρέθηκαν στην προηγούμενη ανοικτή συνάντηση με σκοπό την προπαρασκευή των βασικών θεμάτων για τη δημιουργία συλλόγου νεολαίας των Λαγκαδίων.
Ευχή όλων είναι να μπορέσει να δημιουργηθεί ένας ζωντανός οργανισμός ο οποίος εκμεταλλευόμενος τη δυναμική που θα του δίνει η παρουσία νέων ανθρώπων θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και προβολή του χωριού μας και θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην επιστροφή των νέων στον τόπο καταγωγής τους.
Ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να βρει ανταπόκριση και να επιδιώξει να συνεργαστεί αποτελεσματικά με όλους τους υφιστάμενους φορείς και την τοπική διοίκηση, καθώς τα οφέλη που θα προκύψουν αναμένεται να είναι πολλά για όλες τις πλευρές.

1 Comments:

At 12:34 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

...αυτή είναι η ευχή όλων μας!
Καλή επιτυχία στο blog σου και ελπίζω σύντομα να φιλοξενείς υλικό από τη δράση και τις πρωτοβουλίες του συλλόγου!

nn

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home